Onze realisaties

Binnendeuren: onze realisaties

Op deze pagina kan u een greep terugvinden van onze diverse realisaties bij tevreden klanten. Door een blik te kunnen werpen op het echte werk dat Deuren Sels levert, krijgt u inzicht in hoe wij te werk gaan en kan u zelf het eindresultaat beoordelen. Uiteraard is bij maatwerk ieder project uniek.

Twijfel daarom niet om te vragen naar realisaties of referenties die meer aanleunen bij uw persoonlijke situatie zodat wij u ook daar kunnen overtuigen van onze aanpak en kwaliteit. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina.

Bertels in Zandhoven

 

Een prachtig appartementcomplex in pastorijstijl.  Elk appartement heeft een hoogwaardige afwerking en er wordt gewerkt met authentieke elementen.  Deuren Sels heeft alle binnendeuren voor deze appartementen geleverd en geplaatst.

De klanten hadden een hoge vrijheidsgraad qua persoonlijke afwerking en werden dan ook uitgenodigd in onze showroom om zelf de gepaste deuren te kiezen voor hun appartement.

• Bouwstijl:                   Pastorij

 

• Binnendeuren:          Schilderdeuren, diverse modellen

 

• Deurkrukken:           Vrije keuze, diverse modellen

Bertels in Berlaar

 

Mooie realisatie van binnendeuren in een particuliere woning te Berlaar.  Het gaat om verschillende ontwerpen van schilderdeuren die daarna mooi in stijl zijn gebracht met het appartement.

Je kan de deuren hier zowel zien vlak na plaatsing als na het schilderen.

• Bouwstijl:                   Pastorij

 

• Binnendeuren:          Schilderdeuren, diverse modellen

 

• Deurkrukken:           Vrije keuze, diverse modellen

Deuren Sels levert kwalitatief werk op maat. Daarom maken wij ook graag vrijblijvende offerte voor u. Geef de parameters van uw project door via onze offerteformulier en wij leveren u een offerte op maat.