Design deuren

Design deuren in harmonie met uw interieur

Binnendeuren zijn essentieel voor uw interieur. Daarom biedt Deuren Sels een ruime keuze aan design binnendeuren aan. Bent u op zoek naar binnendeuren die een tijdloze schoonheid uitstralen of houdt u eerder van een strakke design deuren als toevoeging aan uw interieur? Wij tonen u graag binnendeuren uit verschillende hoogwaardige materialen: eiken binnendeuren, stalen deuren of deuren met glasverdelingen, de keuze is volledig aan u.

 

Indien u liever design binnendeuren op maat wenst dan kan u uiteraard ook steeds terecht bij ons. Wij bespreken graag samen uw wensen. U kan ook een kijkje nemen bij onze schilderdeuren en brandwerende deuren.

Design deuren: een greep uit ons aanbod

Deuren Sels beschikt over een nog veel ruimer aanbod aan design binnendeuren. Wij geven u graag advies in de keuze van de juiste deur. Daartoe kan u ons contacteren voor een afspraak bij u thuis of in onze showroom in Zandhoven. Elke zaterdag tussen 10u en 17u kan u in onze showroom terecht enkel op afspraak.

Een greep uit ons aanbod: Eiken deuren 201,5cm

Forte M 01

Forte M 02

Tradizione M 03

Tradizione M 04

Levigato M01

Levigato M03

Horizontale P 000

Marquis P 000

Country B 000

Horizontale GLS 00

Een greep uit ons aanbod: Deuren SENZA

SENZA eik antraciet horizontal

SENZA eik antraciet vertical

SENZA eik grijs horizontal

SENZA eik grijs vertical

SENZA eik natural horizontal

SENZA eik natural vertical

SENZA forest horizontal

SENZA sandy horizontal

SENZA Eik wit horizontal

SENZA eclips eik wit horizontal

SENZA uni – premium white

SENZA uni – stone grey

SENZA – Levigato premium

Een greep uit ons aanbod: Vetro Schanieren

Vetro C 000

Vetro C 001

Vetro C 004

Vetro C 002

Vetro C 003

Vetro G 000

Een greep uit ons aanbod: Vetro Schanieren

Kader 6 verdelingen

Kader 4 verdelingen

Kader zonder verdelingen

Kader 8 verdelingen

Deuren Sels beschikt over een nog veel ruimer aanbod aan design binnendeuren. Wij geven u graag advies in de keuze van de juiste deur. Daartoe kan u ons contacteren voor een afspraak bij u thuis of in onze showroom in Zandhoven.  Elke zaterdag tussen 10u en 17u kan u zonder afspraak in onze showroom terecht.

Deuren Sels levert kwalitatief werk op maat. Daarom maken wij ook graag vrijblijvende offerte voor u. Geef de parameters van uw project door via onze offerteformulier en wij leveren u een offerte op maat.