Brandwerende deuren

Brandwerende deuren die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen

Het plaatsen van brandwerende deuren verhoogt de veiligheid van uw woning gevoelig en is met de toenemende wetgeving in vele gevallen een verplichting aan het worden.

 

Een correcte plaatsing van brandwerende deuren is van essentieel belang. Wanneer de deze deuren niet nauwkeurig worden geplaatst, kunnen onregelmatigheden de brandweerstand aanzienlijk verminderen.   Brandwerende deuren moeten dan ook worden geplaatst door een erkend plaatser.

 

Deuren Sels heeft jarenlange expertise in het plaatsen van brandwerende deuren en werkt onder het ISIB certificaat nr 6585. Op deze manier bieden wij u garantie op een correct en zorgvuldige plaatsing van uw binnendeuren.

 

U kan ook een kijkje nemen bij onze schilderdeuren en design deuren.

Een greep uit ons aanbod: Brandwerende deuren 201,5cm

Hebt u graag professioneel advies over welke klasse van brandwerende deuren u best zou plaatsen en wilt u deze brandwerende eigenschap gecombineerd zien met een mooie esthetiek? Contacteer ons gerust voor een afspraak bij u thuis of in onze showroom in Zandhoven. Elke zaterdag tussen 10u en 17u kan u in onze showroom terecht enkel op afspraak.

Deuren Sels levert kwalitatief werk op maat. Daarom maken wij ook graag vrijblijvende offerte voor u. Geef de parameters van uw project door via onze offerteformulier en wij leveren u een offerte op maat.