Onze werkwijze

Binnendeuren plaatsen: onze werkwijze

Bij Deuren Sels houden we van duidelijkheid want goede afspraken maken goede projecten. Daarom lichten wij graag onze werkwijze toe zodat u een duidelijk beeld hebt van wat u kan verwachten wanneer u samenwerkt met Deuren Sels. Voor opdrachten van aannemers zorgen wij er uiteraard graag voor dat onze werkwijze aanleunt bij uw projectplan.

1
Plaatsbezoek

Graag komen wij bij u ter plaatse om de nodige metingen te doen. Deze opmeting wordt uitgevoerd door de zaakvoerder zelf en goed gedocumenteerd. Op deze manier zijn we zeker dat we een correcte prijs kunnen maken en kan alles tevens worden gecontroleerd bij plaatsing van de binnendeuren.

2
Voorstelling offerte

Bij Deuren Sels houden we van transparantie. Daarom krijgt u van ons een uitgebreide offerte waarbij de verschillende kostenposten zoals de kost van de binnendeuren en de plaatsingskost worden toegelicht. Op deze manier kan u een gefundeerde keuze maken voor de plaatsing van uw binnendeuren.

3
Planning

Na de ondertekening van de bestelbon wordt uw binnendeuren project meteen ingepland. Wij geven u vooraf een duidelijke planning mee. Zo kan u onze werken optimaal in uw totale planning schuiven. Bij eventuele wijzigingen in de planning brengen wij u hiervan uiteraard tijdig op de hoogte.

4
Voorbereiding

Voordat de binnendeuren geplaatst kunnen worden, voeren wij de nodige voorbereidingen uit in ons atelier. Alles wordt op maat gezaagd en afgewerkt opdat de plaatsing zo vlot mogelijk verloopt.

5
Plaatsing

De kroon op het werk. Volgens de voorziene planning komen wij uw binnendeuren plaatsen. Onze jarenlange ervaring garandeert een vlotte en vooral nette plaatsing. Wij hechten veel belang aan afwerking van alle details.  Na deze plaatsing overlopen we samen nog even alle deuren.

Deuren Sels levert kwalitatief werk op maat. Daarom maken wij ook graag vrijblijvende offerte voor u. Geef de parameters van uw project door via onze offerteformulier en wij leveren u een offerte op maat.